Een terugblik: tijdreizen met Ockto op de HypoVak

Op 30 mei gaf Paul Janssen (Product Director Ockto)  op het hoofdpodium van de Hypovak de masterclass ‘Tijdreizen met Ockto’. Tijdens deze masterclass demonstreerde Paul de werking van Ockto tijdens de inventarisatiefase en de mogelijkheden tijdens de beheerfase van een hypotheekaanvraag.

Middels een live demonstratie van Ockto werd aangetoond hoe de klant de persoonlijke financiële gegevens van zijn huishouden kan ophalen en hoe de gegevens volautomatisch in het klant dossier van de verschillende adviespakketen wordt verwerkt. Door dit proces live te demonstreren konden de deelnemers zien hoeveel tijd er wordt bespaard met Ockto tijdens de inventarisatiefase. Daarnaast werd duidelijk welke nieuwe mogelijkheden Ockto biedt om invulling te geven aan de zorgplicht.

Tijdens en na de masterclass werd er enthousiast gereageerd en getwitterd.


“Een hypotheek regelen zonder documenten, het komt er aan!”


“Als @Ockto gaat doen wat Paul Janssen beloofd, dan heb je als klant, adviseur en hypotheekverstrekker iets moois in handen”


Heb je de masterclass ‘Tijdreizen met Ockto’ gemist? Kijk de presentatie hier terug.

Wij willen alle deelnemers en de organisatie bedanken voor een zeer geslaagde dag. Tot volgend jaar!

Actueel