Ockto ondersteunt nieuwe structuur exportbericht

Afgelopen maandag 3 juli heeft Mijnpensioenoverzicht.nl de structuur van het exportbericht vervangen. Dit bericht kan door iedere burger worden gedownload en bevat de gegevens van zijn bestaande pensioenaanspraken.

Het bericht is nu toekomstbestendiger en beter gestructureerd. Met Ockto kunnen consumenten bij diverse websites persoonlijke financiële gegevens verzamelen. Onder meer bij Mijnpensioenoverzicht.nl.

De overstap naar de nieuwe berichtstructuur verliep maandagochtend naadloos. Mede doordat Ockto tijdig op de hoogte werd gesteld door het pensioenregister en er testberichten beschikbaar werden gesteld.

“Mooi om te zien dat de informatievoorziening met publieke functies goed loopt”, zegt Paul Janssen, Product Director bij Ockto. “Na de vlotte verwerking van wijzigingen in de Vooraf Ingevulde Aangifte van de Belastingdienst en de tijdige adoptie van enkele grote wijzigingen in het UWV Verzekeringsbericht hebben we nu ook laten zien dat we goed zijn aangehaakt bij het pensioenregister. Daar zijn we best een beetje trots op!”.

Actueel