Paul Janssen op de Fintech

De Fintech-transformatie is dé ontmoetingsplek voor bestaande banken, kredietverstrekkers, verzekeraars, vermogensbeheerders en adviseurs, fintechpartijen, toezichthouders en onderzoekers om de toekomst van de financiële dienstverlening verder te verkennen.

Paul Janssen neemt deel aan het gesprek ‘Datagedreven innovatie & vertrouwen: gaat dat samen?’. Dit gesprek zal gaan over de wetgeving PSD2 en GDPR welke in het voorjaar van 2018 in werking zullen treden. Deze nieuwe regelgeving opent de deur voor elk bedrijf om de wereld van de financiële dienstverlening te betreden. Zorgt dit voor een servicerevolutie, met iedereen in controle over zijn of haar eigen data, of staan privacy en veiligheid op de tocht? Hoor welke nieuwe diensten PSD2 oplevert en hoe de aanbieders innovatie proberen te combineren met betrouwbaarheid.

Wilt u het gesprek ‘Datagedreven innovatie & vertrouwen: gaat dat samen?’ ook zien? Ga naar de website van NRC live en bestel kaarten.

 

Actueel