Ockto technologie beschikbaar op Beyond Banking ABN AMRO

Dit weekend vindt het Beyond Banking event plaats van ABN AMRO in Sugar City. Tijdens dit evenement kunnen deelnemers onder andere aan de slag met de technologie van Ockto.

Beyond Banking
Beyond Banking is een evenement van ABN AMRO. Developers, experts uit de financiële sector en startups zullen gezamenlijk opzoek gaan naar vernieuwende fintech oplossingen. Om in slechts één weekend een concept en een prototype te realiseren kunnen developers gebruik maken van bestaande technologieën zoals het platform van Ockto.

Wat stelt Ockto beschikbaar?
Ockto heeft, speciaal voor Beyond Banking, een proxy beschikbaar gesteld. Developers ontvangen via deze proxy een QR-code waarmee ze eenvoudig hun eigen gegevens kunnen verzamelen bij de betrouwbare overheidsbronnen: MijnOverheid.nl, Belastingdienst
UWV en MijnPensioenoverzicht.nl

Aanwezigheid van Ockto developers
Dit weekend zijn de developers van Ockto aanwezig voor het beantwoorden van vragen over de Ockto technologie. Wil je alvast meer weten over Ockto tijdens Beyond Banking? Ga naar de Ockto pagina op Beyond Banking.nl en kom direct met ons in contact.

Actueel