Hoe werkt de adviseur van 2018 met Ockto?

Bezoek op 4 oktober het FFP Congres
 

Met Ockto heb je sneller inzicht in de financiële situatie van jouw klant en heb je de basis voor nieuwe vormen van dienstverlening. Op de Ockto-stand vertellen we je graag meer over de voordelen van Ockto voor de adviseur van 2018. Daarnaast organiseren we het partnercollege ‘Klantcontact in 2018’ in samenwerking met EBC Nederland.

De Ockto-stand

Op de stand vertellen we je meer over de mogelijkheden van Ockto voor de moderne adviseur en demonsteren we hoe je gebruik maakt van Ockto Connect. Tevens krijgen alle bezoekers exclusieve toegang tot de ‘Ockto Connect Innovators deal’ (t.w.v. 50 euro).

Partnercollege ‘Klantcontact in 2018’
In samenwerking met EBC Nederland organiseren we om 12.15 uur het partnercollege ‘Klantcontact in 2018’. De adviseurs van Marcel van Leeuwen (director, EBC Nederland) maken al ruim een jaar gebruik van Ockto. Hij zal meer vertellen over de rol van Ockto in de moderne bedrijfsvoering van EBC.

In het tweede deel van het college introduceert Paul Janssen (Product Director Ockto) het portaal ‘Ockto Connect’. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de oplossing waarmee alle adviseurs van Nederland toegang krijgen tot de diensten van Ockto. We demonsteren onder andere hoe je met Ockto Connect je klant uitnodigt om zijn persoonlijke gegevens te verzamelen en aan je door te geven.

Inmiddels zijn er ruim 230 aanmeldingen voor het partnercollege ‘Klantcontact in 2018’. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Wacht dan niet te lang en meld je vandaag nog aan via het inschrijvingsformulier op ffpcongres.nl

Actueel