Ockto Connect is live!

Ockto Connect is nu live! Met de Ockto app verzamelt de consument zijn of haar gegevens binnen 5 minuten. Vanaf vandaag kan je via Ockto Connect deze gegevens ook downloaden. Met Ockto Connect bied je klanten meer gemak, adviseer je op basis van betrouwbare gegevens en heb je sneller aandacht voor de vraag waarmee de klant bij je binnenkomt.

Ockto Connect
Ockto Connect is het online portaal voor de moderne adviseur. Met Ockto Connect krijg je toegang tot de informatie die een klant met je heeft gedeeld. Je ontvangt dan een opgemaakt PDF document en de originele brondocumenten (zoals het UWV verzekeringsbericht). Gebruik je Adviesbox of Figlo? Importeer de klantinformatie dan eenvoudig in je eigen adviessoftware.

Ockto proberen? Doe mee met de Ockto Connect actie
Ben je nog niet aangemeld voor de Ockto Connect actie? Dit kan nog steeds. Meld je vrijblijvend aan voor de actie en ontvang 5 gratis Ockto credits bij het aanmaken van een account in Ockto Connect.

Aanmelden Ockto Connect>

 

Actueel