Invoerefficiëntie in Unit4 Scenario Advies met Ockto

Het verzamelen en verwerken van klantgegevens in Unit4 Scenario Advies gaat binnenkort een stuk eenvoudiger en sneller. Dankzij de koppeling met Ockto.

Adviseurs die met Unit4 Scenario Advies werken kunnen dan vanuit het Ockto Connect portaal een verzoek naar de klant sturen om de benodigde gegevens digitaal te verzamelen. Nadat de klant hiermee heeft ingestemd, verstuurt Ockto de verzamelde data, inclusief de brondocumenten. Daarna kunnen deze worden opgehaald in het Ockto Connect Portaal.

AVG-compliant gegevens ophalen via Ockto
Binnenkort kun je in Unit4 Scenario Advies kiezen voor het importeren van de gegevens via Ockto. De gegevens worden vervolgens in een nieuw adviestraject verwerkt en de brondocumenten worden in het onderdeel Dossier toegevoegd. Deze documenten kunnen direct gebruikt worden nadat er een hypotheekaanvraag via HDN is verstuurd. De geldverstrekker heeft deze nodig om de aanvraag te accepteren.

Sneller, efficiënter en meer flexibiliteit
Dankzij de Ockto-koppeling wordt het invoerproces, het aanvragen en het verwerken van een hypotheek met Unit4 aanzienlijk sneller en efficiënter. Doordat de nieuwe koppeling beter en sneller de actuele data van de klant levert, kun je als adviseur een beter advies geven. De discussies rondom de werkgeversverklaring behoort bij de geboden Ockto-koppeling tot het verleden.

Actueel