De Hypotheker en geldverstrekkers doen proef met Ockto

De Hypotheker start samen met geldverstrekkers Argenta en Aegon een proef waarmee zij hun klanten meer gemak en voorspelbaarheid willen bieden rondom het aanvragen van de hypotheek middels OBS. In de pilot kunnen klanten zelf documenten voor een hypotheekaanvraag verzamelen via de Ockto-app.

Begin dit jaar is De Hypotheker gestart met de implementatie van het ophalen van brondata via Ockto als onderdeel van haar dienstverlening. Met gebruik van de Ockto-app biedt zij haar klanten de mogelijkheid om documenten die nodig zijn voor een hypotheekaanvraag digitaal te ontsluiten. Om ervaring op te doen met het verzamelen van noodzakelijke documenten bij de bron, heeft De Hypotheker in samenwerking met Argenta, Aegon en Ockto het startsein gegeven voor Ockto Connect. Zij doen dit middels een pilot met als doel om het proces op basis van ervaringen van klanten en hypotheekadviseurs te optimaliseren. 

Actueel