Na positieve pilot ook de Hypotheker aan de slag met Ockto

Vanaf vandaag gebruikt De Hypotheker Ockto standaard in haar dienstverlening. Tijdens een zeer positieve pilot kwam naar voren dat bijna twee derde van de potentiële huizenkopers positief staat tegenover het digitaal verzamelen van financiële gegevens via een app.

Menno Luiten, commercieel directeur van De Hypotheker: “Belangrijkste reden hiervoor is het besparen van tijd en het versnellen van de hypotheekaanvraag. Ook het feit dat veel mensen niet weten waar alle benodigde documenten te vinden zijn, is reden om de app te gebruiken. Vanaf nu kunnen starters die hun hypotheektraject grotendeels zelf online doorlopen gebruikmaken van de app. Bovendien kunnen zowel klanten als adviseurs er – door gebruik te maken van de Ockto-app – altijd zeker van zijn dat alle gegevens actueel en correct zijn”.

Lees het hele artikel op InFinance.nl.

Actueel