De groei zit er flink in!

Het is eind juli, de vakanties zijn in volle gang. Even het gas eraf, even pas op de plaats en terugkijken op (weer) een bijzonder half jaar. Want wat is er ontzettend veel gebeurd rondom Ockto, de groei zit er flink in!

Begin dit jaar zijn we verhuisd! Al zitten we slechts 500m verderop, we hebben nu wel 3x zoveel ruimte. En dat moet ook wel! Want sinds januari is het Ockto team gegroeid met wel 10 nieuwe Ocktonianen.

Op gebied van het Ockto platform zijn we apetrots op onze PSD2 licentie en de banktransacties die hierdoor ook met Ockto aangeleverd kunnen worden.

In Nederland ervaren steeds meer mensen het gemak van Ockto. Inmiddels worden er wekelijks bijna 2x zoveel Ockto sessies gedaan dan begin dit jaar. Dat is niet voor niets. Naast het steeds bredere gebruik van Ockto bij hypotheekaanvragen, financiële planning en pensioeninzicht wordt Ockto ook steeds vaker gebruikt voor het aanvragen van consumptieve financiering, gemeentelijke regelingen, huurwoningen, lease aanvragen, etc.

En als klap op de vuurpijl zijn we ook bezig Ockto klaar te maken voor gebruik Frankrijk.

Op de hoogte blijven van Ockto en al onze ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Actueel