Ockto voor de financieel adviseur

Om een klant van een goed financieel advies te kunnen voorzien is er veel persoonsinformatie nodig. Het aanleveren van deze informatie is voor de meeste consumenten een hele opgave en tijdrovende klus. Vervolgens kost het de financieel adviseur veel tijd om de aangeleverde informatie te controleren en correct in het adviespakket over te nemen.

Vaak blijkt deze informatie toch nog niet helemaal compleet te zijn of is er juist te veel informatie aangeleverd, met AVG compliancy problemen tot gevolg.

Door de klant met Ockto zijn gegevens aan te laten leveren is dit verleden tijd.

Neem contact op

Wat kan Ockto betekenen?

Een klant kan via Ockto persoonsinformatie aanleveren over zichzelf en zijn of haar huishouden. Informatie over inkomen, schulden, identiteit, bezittingen en pensioen kan vanuit de verschillende databronnen die Ockto ontsluit eenvoudig worden verstrekt.

Dit scheelt klanten veel gedoe, verbetert de kwaliteit van het financieel advies, zorgt ervoor dat alleen die persoonsgegevens worden verstrekt die ook daadwerkelijk nodig zijn én levert een flinke tijdsbesparing op bij het uitvoeren van het adviestraject.

Aan de slag met Ockto

Ockto voor zelfstandig adviseurs

Ockto Connect

  • Direct aan de slag met Ockto
  • Gemakkelijk in adviessoftware uploaden
  • Betaal alleen voor wat je gebruikt
Ik wil meer weten
Ockto op maat

Ockto implementaties

  • Maatwerk implementatie
  • Geïntegreerd in de customer journey
  • Ook geschikt voor online tools
Ik wil meer weten

Partners

Actueel