Ockto Connect

Met de Ockto app verzamelt de consument zijn of haar gegevens binnen 5 minuten. Zo biedt u klanten meer gemak, adviseert u op basis van betrouwbare gegevens en heeft u sneller aandacht voor de vraag waarmee de klant bij u binnenloopt.

Ockto Connect is het online portaal voor de moderne adviseur. Met Ockto Connect krijgt u toegang tot de informatie die een klant met u heeft gedeeld. U ontvangt een opgemaakt PDF document en de originele brondocumenten (zoals het UWV verzekeringsbericht). Gebruikt u Adviesbox of Figlo? Importeer de klantinformatie dan eenvoudig en digitaal in je eigen adviessoftware.

Voordelen:

 

Bent u opzoek naar een volledige integratie met het Ockto platform? Bekijk dan de pagina over Ockto Integraties

Smallest business

50,-

per maand

Aantal Credits

5

Kosten extra credit

8,50 euro

Medium business

85,-

per maand

Aantal Credits

10

Kosten extra credit

7,50 euro

Largest Business

187,50

per maand

Aantal Credits

25

Kosten extra credit

5,00 euro

Small Enterprise

250,-

per maand

Aantal Credits

50

Kosten extra credit

3,50 euro

Medium Enterprise

350,-

per maand

Aantal Credits

100

Kosten extra credit

3,50 euro

Aanmelden Ockto Connect

In Ockto Connect sluit u online een account af. Met een account kunt u klanten uitnodigen om gegevens te verzamelen en deze veilig met u te delen in uw favoriete adviessoftware.

Veelgestelde vragen van de adviseur


Er wordt een credit afgeschreven als:

-U de gegevens van de consument download in Ockto Connect
-U data van Ockto Connect upload in Figlo
-U de gegevens van de consument download in Ockto Connect als een adviesbox bestand

Na het downloaden zijn de gegevens niet meer beschikbaar in Ockto Connect.

De consument zit aan het stuur en bepaalt zelf of hij/zij de opgehaalde informatie wilt doorsturen aan de financiële dienstverlener. Tevens is Ockto goed beveiligt en versturen we gegevens via een veilige verbinding.

Ockto is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Tevens voldoet Ockto aan de hoogste security eisen.

Let altijd op waar je apps zoals Ockto gebruikt. Het beste kun je gevoelige informatie niet opvragen op open netwerken, zoals een 3G of 4G verbinding of een wifi-netwerk in een restaurant. Dat geldt niet specifiek voor Ockto, maar bijvoorbeeld ook voor je bankieren app.

Ja, de Ockto app is AVG compliant. Persoonsgegevens die met behulp van de Ockto app verzamelt worden bij overheidsorganisaties en financiële instellingen, worden direct doorgegeven aan de organisatie waarmee men zaken wilt doen. De verzamelde gegevens worden slechts door Ockto opgeslagen, totdat de informatie is aangekomen bij de organisatie waarnaar men deze toe wilt sturen. Zodra de transactie is afgerond, de Ockto app of het apparaat afsluit, of als men ons geen toestemming geeft om de gegevens te versturen, verwijderen wij alle door de consument verzamelde persoonsgegevens.

Ockto begeleidt de consument langs vier sites waar financiële gegevens beschikbaar zijn.

Deze informatie wordt door Ockto gecombineerd tot een financieel profiel van het huishouden. Men kan eventueel ook een partner laten inloggen om een totaalbeeld van het huishouden te krijgen.

1. Belastingdienst
Hier wordt de Vooraf Ingevulde Aangifte (VIA) bij de belastingdienst opgehaald. Hierin staan gegevens over het huishouden, inkomen, bezittingen en schulden. Dit is precies dezelfde informatie die ook al vooraf is ingevuld bij het doen van de jaarlijkse belastingaangifte.

2. UWV
Bij het Uitvoeringsinstituut Werknemers Verzekeringen (UWV) haal Ockto het actuele salaris op. De werkgever moet iedere maand van zijn of haar werknemer opgeven wat men heeft verdiend.

3. Mijnpensioenoverzicht.nl
Ockto haalt de pensioenaanspraken op bij Mijnpensioenoverzicht.nl. Alle pensioenuitvoerders zijn verplicht deze gegevens beschikbaar te stellen.

4. Mijnoverheid
Via Mijnoverheid verzamelt Ockto informatie vanuit de basisregistratie personen, het Kadaster en het WOZ-register.

Meer weten?

Meer weten over Ockto? Stel gerust een vraag via het contactformulier

Partners:

Actueel