Pensioeninzicht met Ockto

Het overgrote deel van de Nederlanders heeft geen goed zicht op hun financiële situatie na het bereiken van de pensioenleeftijd. De jaarlijkse overzichten geven slechts een eenzijdig pensioeninzicht en ook het overzicht dat via Mijnpensioenoverzicht.nl wordt verstrekt is beperkt.

Immers, een echt goed inzicht in de toekomstige financiële situatie kan alleen worden gegeven als er ook zicht is in het actuele inkomen, bezittingen, hypotheek, situatie van de eventuele partner en het bestedingspatroon.

Door de ontbrekende informatie via Ockto te laten delen kunnen financiële instellingen, adviseurs en pensioenfondsen eenvoudig een compleet overzicht maken van de daadwerkelijke toekomstige financiële situatie.

Meer weten? Neem contact op

Wat kan Ockto betekenen?

Met behulp van Ockto kan de voor pensioencommunicatie noodzakelijke informatie door een deelnemer eenvoudig en veilig worden gedeeld. Ockto wordt o.a. ingezet binnen het Toekomstverkenner initiatief van PGGM, waaraan meerdere grote pensioenfondsen al deelnemen. In samenwerking met partners zoals Yellowtail en Ortec wordt Ockto gebruikt binnen standaard pensioencommunicatie oplossingen, die door verschillende pensioenfondsen en verzekeraars aan hun deelnemers ter beschikking worden gesteld. Ook kan Ockto zelfstandig door pensioenfondsen of verzekeraars op hun deelnemersportalen worden aangesloten.

Relevante bronnen

Bekijk alle databronnen

Case

Relevante diensten

Ockto op maat

Ockto implementaties

  • Maatwerk implementatie
  • Geïntegreerd in de customer journey
Ik wil meer weten
Pensioeninzicht

Aansluiten op bestaande initiatieven

  • Toekomstverkenner van PGGM
  • MyLife van Yellowtail
Contact opnemen

Partners

Actueel