Zakelijk

Bent u ook veel tijd kwijt aan het verzamelen, invoeren en controleren van klantgegevens? Dat is nu verleden tijd. Met Ockto heeft u snel en eenvoudig de klantgegevens beschikbaar in uw adviessoftware.

Bekijk de video

Ockto is...

Betrouwbaar en veilig

Informatie wordt verzameld bij betrouwbare bronnen zoals de Belastingdienst of het UWV. De informatie klopt dus altijd en wordt veilig uitgewisseld volgens de meest recente standaarden.

Efficiënt

Consumenten verzamelen snel alle informatie die ze nodig hebben en kunnen dit digitaal met u delen. Gegevens zijn direct beschikbaar in uw adviessoftware.

Eenvoudig

Informatie is, nadat het met u is gedeeld, direct beschikbaar in uw adviessoftware. U hoeft dus geen gegevens meer over te typen.

Binnen 5 minuten alle benodigde gegevens verzameld

Hoe werkt het?

 1. 1

  U nodigt de consument uit voor een Ockto-sessie


 2. 2

  De consument verzamelt de informatie en kiest ervoor om dit met u te delen


 3. 3

  De juiste gegevens zijn nu beschikbaar in uw softwarepakket


Hoe kan ik mijn klanten gegevens laten verzamelen met Ockto

 • Ockto is er voor alle adviseurs van Nederland

  Ockto Connect is er voor alle adviseurs van Nederland. Met Ockto Connect nodigt u uw klant eenvoudig uit voor een Ockto-sessie voorafgaand aan het adviesgesprek. Uitnodigingen worden per e-mail verstuurd. Dit scheelt veel tijd tijdens de inventarisatie zodat u meer tijd heeft voor uw expertise: het geven van financieel advies.

  Meer over Ockto Connect
 • Ockto implementeren in uw organisatie

  Ockto is al geïmplementeerd bij meerdere grote organisaties. De verzamelde informatie is afkomstig van betrouwbare databronnen. Hierdoor is men minder tijd kwijt aan het verzamelen, verwerken en controleren van gegevens.

  Meer over Ockto Integratie