Zakelijk

Bent u ook veel tijd kwijt aan het verzamelen, invoeren en controleren van klantgegevens? Dat is nu verleden tijd. Met Ockto heeft u snel en eenvoudig de klantgegevens beschikbaar in uw adviessoftware.

Ockto kan volledig worden geïntegreerd als webservice (API) in uw organisatie. Wilt u liever direct aan de slag? Dan is er Ockto Connect. Het platform waarmee u de consument kunt uitnodigen om gegevens te verzamelen en ze digitaal met u te delen.

Bekijk de video

Ockto is...

Betrouwbaar en veilig

Informatie wordt verzameld bij betrouwbare bronnen zoals de Belastingdienst of het UWV. De informatie klopt dus altijd en wordt veilig uitgewisseld volgens de meest recente standaarden.

Efficiënt

Consumenten verzamelen snel alle informatie die ze nodig hebben en kunnen dit digitaal met u delen. Gegevens zijn direct beschikbaar in uw adviessoftware.

Eenvoudig

Informatie is, nadat het met u is gedeeld, direct beschikbaar in uw adviessoftware. U hoeft dus geen gegevens meer over te typen.

Binnen 5 minuten alle benodigde gegevens verzameld

Hoe werkt het?

 1. 1

  U nodigt de consument uit voor een Ockto-sessie


 2. 2

  De consument verzamelt de informatie en kiest ervoor om dit met u te delen


 3. 3

  De juiste gegevens zijn nu beschikbaar in uw softwarepakket


Hoe kan ik mijn klanten gegevens laten verzamelen met Ockto

 • Voor alle moderne adviseurs van Nederland is er Ockto Connect

  Met Ockto Connect is de informatie van een klant direct beschikbaar en heeft u sneller aandacht voor de vragen waarmee men bij u binnenloopt. Tevens is het na afloop van het advies traject makkelijker om in contact te blijven. Vraag jaarlijks of de klant gegevens met u wilt delen voor een financiële update. De consument kan immers thuis vanaf de bank zijn gegevens verzamelen en delen. Ockto scheelt dus niet alleen tijd, maar maakt het ook mogelijk om de consument modern van dienst te zijn.

  Meer over Ockto Connect
 • Ockto webservice in uw organisatie

  De Ockto webservice is al geïmplementeerd bij meerdere grote organisaties. De verzamelde informatie is afkomstig van betrouwbare databronnen. Hierdoor is men minder tijd kwijt aan het verzamelen, verwerken en controleren van gegevens.

  Meer over Ockto webservice